ΕΝΑ ΝΕΟ DELUXE BOHO STYLE RESORT ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤIKΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ WATERPARK.

Καλώς ήρθατε στο Georgioupolis Suites!

Καλώς ήρθατε στο Georgioupolis Suites. Καλώς ήρθατε σε ένα μοναδικό περιβάλλον καθαρής χαλάρωσης και χαράς. Αφήστε την αίσθηση σας να ταξιδέψει σε ένα μαγευτικό τοπίο φυσικής ομορφιάς ανάμεσα στη θάλασσα και τα βουνά. Νιώστε το προνόμιο να λαμβάνετε αποκλειστικές ποιοτικές υπηρεσίες και εξειδικευμένη προσοχή σε όλες τις ανάγκες σας. Στο Georgioupolis Suites ανεβάζουμε την έννοια της Φιλοξενίας και των Διακοπών στο υψηλότερο επίπεδο. Ελάτε να ζήσετε την εμπειρία! Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε υπό την ιδιαίτερη Κρητική μας φροντίδα.

Τιμές και Βραβεία

Hotels mit Hotelbewertungen bei HolidayCheck

Διαμονή

Σαν στο σπίτι σας! Απολαύστε το υψηλότερο δυνατό επίπεδο διαβίωσης κατά τη διάρκεια των διακοπών σας για μια πραγματικά ευχάριστη και χαλαρωτική διαμονή.

Γαστρονομία

Παράδοση και δημιουργικότητα. Στο Georgioupolis Resort Aquapark and Spa ο σκοπός μας είναι μέσω της γαστρονομίας να εμβαθύνουμε και ενισχύσουμε περαιτέρω την εμπειρία των διακοπών σας.

All Inclusive Platinum

Διασκέδαση

Ζήστε στιγμές απεριόριστης διασκέδασης για όλη την οικογένεια, με εκπληκτικές βραδινές παραστάσεις, συναρπαστικά παιχνίδια δράσης, αθλοπαιδιές, δρώμενα και πολλά άλλα. Έτοιμοι; Πάμε, ελάτε να ζήσετε όλα αυτά μαζί μας!

Ευεξία

Αφεθείτε στις αισθήσεις σας. Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας στο Georgioupolis Resort τα πάντα επικεντρώνονται για να σας προσφερθούν μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης.

WELCOME TO GREECE!

CRETE